Επεισοδια Πολυτεχνειο / πολυτεχνειο 1973 (With images) | Ιστορία της ελλάδας, 17 - Επεισόδια τώρα στη θεσσαλονίκη στην πορεία του πολυτεχνείου.

Επεισόδια τώρα στη θεσσαλονίκη στην πορεία του πολυτεχνείου. Ομάδα ατόμων έριξε μολότοφ και αστυνομικοί απάντησαν με δακρυγόνα. Επεισόδια είχαμε στο πολυτεχνείο, όταν ομάδα φοιτητών εμπόδισε την αντιπροσωπεία της βουλής να καταθέσει στεφάνι. Επεισόδια σημειώθηκαν με εφόδους της αστυνομίας και προσαγωγές . Στη θεσσαλονίκη μετά την πορεία για την 48η επέτειο από την εξέγερση στο πολυτεχνείο σημειώθηκαν επεισόδια με μολότοφ και χημικά.

Επεισόδια είχαμε στο πολυτεχνείο, όταν ομάδα φοιτητών εμπόδισε την αντιπροσωπεία της βουλής να καταθέσει στεφάνι. Patratora.gr ΠÎ'ΤΡÎ' - Î'ΝÎ'ΡΧΙΚΟΙ - ΕΠΕΙΣΟÎ
Patratora.gr ΠÎ'ΤΡÎ' - Î'ΝÎ'ΡΧΙΚΟΙ - ΕΠΕΙΣΟÎ"ΙÎ' - ΠΟΡΕΙÎ' from i.ytimg.com
Επεισόδια σημειώθηκαν με εφόδους της αστυνομίας και προσαγωγές . Ενταση νωριτερα και στην πατρα, . Ένταση προκλήθηκε και με στελέχη του συριζα. Επεισόδια τώρα στη θεσσαλονίκη στην πορεία του πολυτεχνείου. Ομάδα ατόμων έριξε μολότοφ και αστυνομικοί απάντησαν με δακρυγόνα. Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της τετάρτης (17/11) στη θεσσαλονίκη, με περίπου 50 άτομα. Στη θεσσαλονίκη μετά την πορεία για την 48η επέτειο από την εξέγερση στο πολυτεχνείο σημειώθηκαν επεισόδια με μολότοφ και χημικά. Επεισόδια με χρήση χημικών και προσαγωγές από την αστυνομία.

Στη θεσσαλονίκη μετά την πορεία για την 48η επέτειο από την εξέγερση στο πολυτεχνείο σημειώθηκαν επεισόδια με μολότοφ και χημικά.

Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της τετάρτης (17/11) στη θεσσαλονίκη, με περίπου 50 άτομα. Ομάδα ατόμων έριξε μολότοφ και αστυνομικοί απάντησαν με δακρυγόνα. Ένταση προκλήθηκε και με στελέχη του συριζα. Ενταση νωριτερα και στην πατρα, . Επεισόδια τώρα στη θεσσαλονίκη στην πορεία του πολυτεχνείου. Νέα επεισόδια στη θεσσαλονίκη (live βίντεο). Επεισόδια με χρήση χημικών και προσαγωγές από την αστυνομία. Στη θεσσαλονίκη μετά την πορεία για την 48η επέτειο από την εξέγερση στο πολυτεχνείο σημειώθηκαν επεισόδια με μολότοφ και χημικά. Επεισόδια είχαμε στο πολυτεχνείο, όταν ομάδα φοιτητών εμπόδισε την αντιπροσωπεία της βουλής να καταθέσει στεφάνι. Επεισόδια σημειώθηκαν με εφόδους της αστυνομίας και προσαγωγές . Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται το απόγευμα, με την αθήνα να θυμίζει φρούριο.

Επεισόδια είχαμε στο πολυτεχνείο, όταν ομάδα φοιτητών εμπόδισε την αντιπροσωπεία της βουλής να καταθέσει στεφάνι. Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της τετάρτης (17/11) στη θεσσαλονίκη, με περίπου 50 άτομα. Στη θεσσαλονίκη μετά την πορεία για την 48η επέτειο από την εξέγερση στο πολυτεχνείο σημειώθηκαν επεισόδια με μολότοφ και χημικά. Επεισόδια με χρήση χημικών και προσαγωγές από την αστυνομία. Νέα επεισόδια στη θεσσαλονίκη (live βίντεο).

Ενταση νωριτερα και στην πατρα, . Î'υτή είναι η δικηγόρος Î'ναστασία Τσουκαλά που
Î'υτή είναι η δικηγόρος Î'ναστασία Τσουκαλά που from www.newsit.gr
Ενταση νωριτερα και στην πατρα, . Στη θεσσαλονίκη μετά την πορεία για την 48η επέτειο από την εξέγερση στο πολυτεχνείο σημειώθηκαν επεισόδια με μολότοφ και χημικά. Νέα επεισόδια στη θεσσαλονίκη (live βίντεο). Επεισόδια σημειώθηκαν με εφόδους της αστυνομίας και προσαγωγές . Επεισόδια είχαμε στο πολυτεχνείο, όταν ομάδα φοιτητών εμπόδισε την αντιπροσωπεία της βουλής να καταθέσει στεφάνι. Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της τετάρτης (17/11) στη θεσσαλονίκη, με περίπου 50 άτομα. Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται το απόγευμα, με την αθήνα να θυμίζει φρούριο. Ένταση προκλήθηκε και με στελέχη του συριζα.

Επεισόδια είχαμε στο πολυτεχνείο, όταν ομάδα φοιτητών εμπόδισε την αντιπροσωπεία της βουλής να καταθέσει στεφάνι.

Επεισόδια με χρήση χημικών και προσαγωγές από την αστυνομία. Επεισόδια είχαμε στο πολυτεχνείο, όταν ομάδα φοιτητών εμπόδισε την αντιπροσωπεία της βουλής να καταθέσει στεφάνι. Στη θεσσαλονίκη μετά την πορεία για την 48η επέτειο από την εξέγερση στο πολυτεχνείο σημειώθηκαν επεισόδια με μολότοφ και χημικά. Επεισόδια τώρα στη θεσσαλονίκη στην πορεία του πολυτεχνείου. Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται το απόγευμα, με την αθήνα να θυμίζει φρούριο. Ένταση προκλήθηκε και με στελέχη του συριζα. Επεισόδια σημειώθηκαν με εφόδους της αστυνομίας και προσαγωγές . Νέα επεισόδια στη θεσσαλονίκη (live βίντεο). Ομάδα ατόμων έριξε μολότοφ και αστυνομικοί απάντησαν με δακρυγόνα. Ενταση νωριτερα και στην πατρα, . Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της τετάρτης (17/11) στη θεσσαλονίκη, με περίπου 50 άτομα.

Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της τετάρτης (17/11) στη θεσσαλονίκη, με περίπου 50 άτομα. Ένταση προκλήθηκε και με στελέχη του συριζα. Ομάδα ατόμων έριξε μολότοφ και αστυνομικοί απάντησαν με δακρυγόνα. Επεισόδια σημειώθηκαν με εφόδους της αστυνομίας και προσαγωγές . Επεισόδια είχαμε στο πολυτεχνείο, όταν ομάδα φοιτητών εμπόδισε την αντιπροσωπεία της βουλής να καταθέσει στεφάνι.

Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται το απόγευμα, με την αθήνα να θυμίζει φρούριο. Î
Î"Î'ΜΟΚΛΕΙΟΣ ΣΠÎ'ΘΗ: ΕΠΕΙΣΟÎ"ΙÎ' ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΟΡΕΙÎ' - ΣΟÎ'Î'ΡÎ' from 4.bp.blogspot.com
Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της τετάρτης (17/11) στη θεσσαλονίκη, με περίπου 50 άτομα. Ενταση νωριτερα και στην πατρα, . Νέα επεισόδια στη θεσσαλονίκη (live βίντεο). Ομάδα ατόμων έριξε μολότοφ και αστυνομικοί απάντησαν με δακρυγόνα. Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται το απόγευμα, με την αθήνα να θυμίζει φρούριο. Επεισόδια είχαμε στο πολυτεχνείο, όταν ομάδα φοιτητών εμπόδισε την αντιπροσωπεία της βουλής να καταθέσει στεφάνι. Επεισόδια με χρήση χημικών και προσαγωγές από την αστυνομία. Στη θεσσαλονίκη μετά την πορεία για την 48η επέτειο από την εξέγερση στο πολυτεχνείο σημειώθηκαν επεισόδια με μολότοφ και χημικά.

Ενταση νωριτερα και στην πατρα, .

Ένταση προκλήθηκε και με στελέχη του συριζα. Επεισόδια σημειώθηκαν με εφόδους της αστυνομίας και προσαγωγές . Ενταση νωριτερα και στην πατρα, . Νέα επεισόδια στη θεσσαλονίκη (live βίντεο). Στη θεσσαλονίκη μετά την πορεία για την 48η επέτειο από την εξέγερση στο πολυτεχνείο σημειώθηκαν επεισόδια με μολότοφ και χημικά. Επεισόδια είχαμε στο πολυτεχνείο, όταν ομάδα φοιτητών εμπόδισε την αντιπροσωπεία της βουλής να καταθέσει στεφάνι. Επεισόδια με χρήση χημικών και προσαγωγές από την αστυνομία. Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται το απόγευμα, με την αθήνα να θυμίζει φρούριο. Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της τετάρτης (17/11) στη θεσσαλονίκη, με περίπου 50 άτομα. Επεισόδια τώρα στη θεσσαλονίκη στην πορεία του πολυτεχνείου. Ομάδα ατόμων έριξε μολότοφ και αστυνομικοί απάντησαν με δακρυγόνα.

Επεισοδια Πολυτεχνειο / πολυτεχνειο 1973 (With images) | Ιστορία της ελλάδας, 17 - Επεισόδια τώρα στη θεσσαλονίκη στην πορεία του πολυτεχνείου.. Ένταση προκλήθηκε και με στελέχη του συριζα. Ομάδα ατόμων έριξε μολότοφ και αστυνομικοί απάντησαν με δακρυγόνα. Επεισόδια τώρα στη θεσσαλονίκη στην πορεία του πολυτεχνείου. Στη θεσσαλονίκη μετά την πορεία για την 48η επέτειο από την εξέγερση στο πολυτεχνείο σημειώθηκαν επεισόδια με μολότοφ και χημικά. Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται το απόγευμα, με την αθήνα να θυμίζει φρούριο.